понедельник, 26 сентября 2016 г.

Πώς να πάρει ισχυρότερη στύση: Φυσικό Συμβουλές για τη μακρότερη, καλύτερη στύσεις που επιθυμείτε



Ξέρατε ότι υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι για την επίτευξη των πλέον, μεγαλύτερη, ισχυρότερη στύσεις που τα όνειρα των γυναικών από; Times της Ινδίας, για παράδειγμα, προσφέρει αυτά τα φυσικά ακόμη αποτελεσματικές στρατηγικές για να το κάνετε αυτό:

Να τρώτε καλά, να το διατηρήσει σκληρό. 

viagra γενική ζελέ

Υπάρχουν απλές διατροφικές παρεμβάσεις που μπορούν να επηρεάσουν μαζικά λίμπιντο σας και την υγεία της στυτικής με έναν θετικό τρόπο. Αυγά, τις μπανάνες, τα καρύδια, σύκα, τσίλι, κρεμμύδια, το σκόρδο, και το κρασί είναι μερικά τρόφιμα και ποτά που μπορεί να βοηθήσει να γίνει στύση σας δυσκολότερη και μεγαλύτερη. Αποφύγετε το πρόχειρο και επεξεργασμένα τρόφιμα όπως η πανούκλα - βαριά ζάχαρη, το αλάτι, και το περιεχόμενο λίπους μπορεί να κάνει τίποτα καλό για την στύση σας και τη συνολική ευεξία.

Κάνετε ασκήσεις πέους.

Σεξουαλικά ενεργοί άνδρες είναι υγιείς άνδρες, έτσι ώστε να δώσουν μεγάλη προσοχή στη φυσικούς τρόπους για να ανεβάσουν την σεξουαλική ορμή σας και ανδρεία. Οι ασκήσεις Kegel είναι ένα είδος άσκησης που μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσει τους μυς σας υπολογιστή, την παραγωγή τεστοστερόνης σας, και ακόμη και μείωση του στρες.

Αποφύγετε το κάπνισμα ή την κατανάλωση αλκοόλ. 

Αυτές οι κακές συνήθειες μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό από τη σεξουαλική σας ζωή. Το κάπνισμα επηρεάζει αρνητικά την κυκλοφορία του αίματος και τα αποτελέσματά σας σε μικρότερη χωρητικότητα των πνευμόνων σας, ενώ το αλκοόλ σε περίσσεια μπορεί να μουδιάσει το σύστημά σας και να προκαλέσει προσωρινή ανικανότητα ή στυτική δυσλειτουργία!

Απέχετε από αυνανισμό πολύ συχνά. 

Γιατί να μην σώσει κάποια για έρωτα σας με απόψε; Περίσσεια αυνανισμός μπορεί να πάρει με τον τρόπο της σεξουαλικής επιθυμίας σας, έτσι ώστε να μάθουν να ελέγχουν επιθυμία σας για να καρπωθούν διαρκή οφέλη.

Αναλάβουν τις σωστές θέσεις σεξ. 

Για την προθέρμανση, μπορείτε να επιλέξετε το στοματικό σεξ, και ενώ οι θέσεις όπως το ιεραποστολικό και σκυλάκι στυλ επιτρέπουν αυξημένη ροή του αίματος και κατά συνέπεια ισχυρότερη στύσεις. Μπορεί να είναι σοφό να αποφύγει την να σας οδήγηση σαν ένα καουμπόισσα νωρίς στο παιχνίδι.

Αποφύγετε τη χρήση σφιχτά εσώρουχα. 

Κάθε σφιχτά εσώρουχα περιορίζει τη ροή του αίματος προς τους ιστούς σε ανδρισμό σας και μπορεί ενδεχομένως να επηρεάσουν την αντοχή των στύσεων και την απόδοσή σας. Να φοράτε χαλαρά, αέρινα εσώρουχα όλη την ώρα.



Στην αρένα της όλο και ισχυρότερη, πλέον στύσεις, αρσενικό εξάρτημα χάπια αναδυθεί ως μια ασφαλή επιλογή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στύσης και να πάρει πίσω την σκληρότητα και την ισχύ που χάνονται με στυτική δυσλειτουργία. Αυτά τα χάπια στύση προσφέρουν αποτελέσματα σε μια-δυο εβδομάδες έως μήνες, που κυμαίνονται από στυτική βελτίωση σε αυξημένη λίμπιντο, την αντοχή, την ενέργεια, και εκσπερμάτισης ελέγχου.

Μη συνταγογραφούμενων στη φύση, αυτά τα χάπια ανέγερσης αποτελείται από φυτικά συστατικά και μια ποικιλία από στύσης φιλικό θρεπτικά συστατικά. Είναι εύκολα προσβάσιμο και μπορεί να αποστέλλονται διακριτικά στην πόρτα σας. Αλλά η ποιότητα και η αξία της ασφάλειας είναι μερικά κρίσιμα σημεία για να εξετάσει, έτσι ώστε να πάρει το περισσότερο κτύπημα για το buck σας με την ανάγνωση αρσενικό κριτικές για το προϊόν βελτίωσης μας για κορυφαίες επιλογές.

Комментариев нет:

Отправить комментарий